Jouw online lifestyle guru op gebied van lichaam, gezondheid en geest.

Tip: Maak je hoofd leeg met een cursus Mindfulness!

Tip volg online cursus training mindfulness innerlijke rust

Zit je vaak te piekeren en zit je hierdoor niet helemaal lekker in je vel? Kun je je negatieve gedachten niet meer beheersen en heb je (soms) last van depressieve gevoelens? Dan ben je zeker niet de enige. Onderzoek wijst uit dat er jaarlijks ongeveer 30.000 mensen worden afgekeurd door stress en overspanning. En dat is best veel!

Een goede oplossing om hier mee om te gaan is het trainen van mindfulness. Dit kun je zelf doen met verschillende mindfulness oefeningen, maar ook het volgen van een cursus mindfulness is een hele goede oplossing. Zeker als je er nog geen ervaring mee hebt.

Ben je op zoek naar een goede cursus mindfulness? Dan raden wij de 8-weekse cursus ‘Mindfulness voor het dagelijkse leven’ zeker aan. In deze cursus leer je hoe je weer rust en geluk vindt in de chaos van het dagelijkse leven. Even lekker je hoofd leegmaken! Deze cursus mindfulness omvat praktische oefeningen, video’s en audiobestanden om je hersenen weer in topconditie te brengen.

In dit artikel lees je alles over mindfulness en waarom dit zo goed voor je is.

Wat is mindfulness nou eigenlijk?

Met mindfulness, ook wel aandachtsmeditatie genoemd, wordt gesuggereerd dat je geest de volledige aandacht legt op wat je aan het doen bent en wat er gebeurt in de omgeving waarin jij je begeeft. Je bent in staat om je volledig bewust te zijn van waar je staat en wat je doet, zonder dat je je laat meeslepen door andere factoren van buitenaf. Het is heel makkelijk om je te laten meeslepen met obsessieve gedachten en te piekeren over gebeurtenissen in het verleden of te tobben over de toekomst. Dit kan je angstig maken en kan de nodige stress opleveren.

Hoe ver we ook afdrijven met onze obsessieve gedachten, met mindfulness leer je jezelf weer terug te brengen naar je innerlijke rust en balans te vinden tussen lichaam en geest.

LEES MEERWaarom een cursus mindfulness?

Mindfulness is aangeboren en daarmee een kwaliteit die iedereen bezit. Bij de één komt het toepassen van mindfulness al van nature, terwijl een ander hier wat meer moeite mee heeft. Dit betekent echter niet dat je er een geboren talent voor moet zijn! Je kunt mindfulness namelijk ontwikkelen door veel te oefenen. Er zijn verschillende mindfulness oefeningen die je kunt toepassen, maar ook het volgen van een mindfulness cursus is voor velen een uitkomst. De 8-weekse online cursus ‘Mindfulness voor het dagelijkse leven’ biedt een fijne, prettige en toegankelijke begeleiding om minder stress te ervaren en meer uit jezelf te halen. De voordelen zijn bijna allemaal wetenschappelijk bewezen!Door mindfulness of een andere vorm van meditatie te beoefenen, wek je ontspanning op. Hier kun je verschillende voordelen van plukken. We hebben er een aantal voor je op een rij gezet:

• Toename van hersenfuncties
• Verbeteren van je immuunsysteem
• 
Verlagen van je bloeddruk en hartslag
• 
Toename van bewustzijn
• 
Betere focus en concentratie
• 
Meer creativiteit
• 
Meer helderheid in denken en waarnemen
• 
Minder last van stress en angst
• 
Betere nachtrust
• 
Lekkerder in je vel zittenCursus ‘Mindfulness voor het dagelijkse leven’

Deze online cursus, opgezet door Rolf van Baalen, yoga- & mindfulnessdocent, helpt je om weer vrij te zijn van stress- en angstgevoelens. Je leert hoe je mindfulness en meditatie kan gebruiken om passie en plezier terug te brengen in je leven en de dingen te doen die écht belangrijk voor je zijn.

Online cursus: ‘Mindfulness voor het dagelijks leven’

Ontdek met deze cursus hoe je in slechts een paar minuten per dag, je gedachten leert beschouwen als je beste vriend, in plaats van je grootste vijand.

Ja, ik wil mindful leven!

Rolf is 10 jaar geleden zelf op ontdekkingsreis gegaan naar mindfulness:

“Ik zat opeens helemaal niet meer lekker in m’n vel. Ik had in die periode weinig zin meer om dingen te ondernemen, voelde me vaak moe, had vaak hoofd- en maagpijn, weinig eetlust en sliep vaak slecht. Ook werd ik ‘s ochtends wakker met ontzettend veel nekpijn. Hoewel het nooit officieel is vastgesteld, had ik in die periode, als ik er nu op terugkijk, last van een depressie.”


Met de kennis die Rolf de afgelopen 10 jaar heeft opgedaan over mindfulness en meditatie, heeft hij de cursus ‘Mindfulness voor het dagelijks leven’ ontwikkeld. Hiermee wil hij ook andere mensen helpen om weer volop te kunnen genieten van het leven.

Wat houdt deze cursus mindfulness in?

De cursus ‘Mindfulness voor het dagelijkse leven’ duurt 8 weken en omvat praktische oefeningen, video’s en audiobestanden om je te helpen weer rust en geluk te vinden in je leven.

De cursus mindfulness bestaat uit 2 onderdelen:

• Iedere dag krijg je een e-mail met een mindfulness oefening en uitleg. Met deze dagelijkse e-mails ga je stap voor stap aan de slag met mindfulness en leer je hier een gewoonte van te maken maken. Deze oefeningen duren maximaal 30 minuten, maar vaak wat minder.

• Elke week word je gevraagd om verschillende oefeningen te doen. Vaak kun je deze oefeningen altijd en overal doen, maar soms moet je hier ook echt even voor gaan zitten. In dat geval krijg je video- of audiobestanden ter ondersteuning.

Bonusmodule: Mindfulness op het werk

Een groot deel van de stress die we ervaren wordt veroorzaakt door het werk wat we doen. De meesten van ons zullen vaker op hun werkplek zitten, dan dat ze lekker thuis op de bank kunnen ontspannen. Werk is vaak één van de grootste oorzaken van stress en overspanning. Daarom is het ook heel belangrijk om mindfulness op je werk toe te kunnen passen.

Tijdelijk krijg je nu bij aanschaf van de cursus mindfulness ook de extra bonus  ‘Mindfulness op het werk’ (t.w.v. €27,-) erbij. Hierin worden ook praktische tips en dagelijkse oefeningen, zodat je je niet langer meer hoeft te laten meeslepen door de chaos op je werk.

De voordelen van een cursus mindfulness 

Het volgen van een cursus mindfulness brengt veel voordelen met zich mee. Een groot deel hiervan is zelfs wetenschappelijk bewezen!

Met het volgen van een cursus mindfulness ontdek je:

• Je gelukkiger en zelfbewuster te voelen
• Minder stress te ervaren en meer te genieten
Mindfulness oefeningen te gebruiken die bij jou passen
• Je ademhaling beter te controleren
• Een betere focus te krijgen en creativiteit te stimuleren
• Minder te piekeren en beter te slapen

“Ik wil even laten weten dat ik het een geweldige cursus vindt. De opbouw is gewoon perfect. Er wordt niet teveel van je verwacht. Geen moeilijke stukken om te lezen. Simpele oefeningen (de uitvoering even niet meegeteld 😉 ), die niet veel tijd kosten. Maar waarvan ik zeker weet dat het veel oplevert. Dank je wel Rolf!”

– Margreet over de cursus ‘Mindfulness voor het dagelijkse leven’Niet happy met je aankoop?

Rolf vindt het belangrijk dat je 100% tevreden bent met je aankoop. Ben je niet 100% tevreden over de cursus of de uitkomsten hiervan, om wat voor reden dan ook? Dan krijg je gewoon het geld terug. Laat het binnen 30 dagen na aankoop weten via een mailtje naar Rolf en je ontvangt het geld zo snel mogelijk weer terug. Probeer het dan ook gerust uit!

Online cursus ‘Mindfulness voor het dagelijks leven’

Vind je het lastig om een start te maken aan mindfulness, weet je niet zo goed hoe je dit het beste kunt aanpakken of kun je maar geen methode vinden die bij je past? Dan is deze online cursus écht een aanrader.

Piekeren over de toekomst of het opnieuw vastleggen van het verleden kan je echt ontlasten op manieren die je misschien niet meteen beseft. Oefen de kunst van ‘in het nu zijn’, of leer een andere eenvoudige meditatietechniek. Met oefening zou je moeten constateren dat je veel meer energie hebt om te besteden aan wat er nu aan de hand is.

‘Mindfulness voor het dagelijks leven’ is een 8-weekse Mindfulness cursus inclusief audiobestanden, video’s en dagelijkse emails. De cursus is een dagelijks stappenplan voor mensen die aan de slag willen met Mindfulness, meer rust en minder stress willen ervaren.

Tijdelijk afgeprijsd van €188,- naar €47,-
+ gratis extra mini-cursus 'Mindfulness op het werk' !

Product bekijken

Ben je om wat voor reden niet tevreden over het product? Dan ontvang je je geld gewoon terug. 

Sluiten