Jouw online lifestyle guru op gebied van lichaam, gezondheid en geest.

Trainingen

Op deze pagina vind je verschillende trainingen die je helpen om weer lekkerder in je vel te zitten! Good Life Guru.nl is 100% onafhankelijk. Wij raden alleen producten aan waar we ook écht achter staan!

Online Cursus:
'Mindfulness voor het dagelijkse leven'

Ontdek met deze mindfulness oefeningen hoe je in slechts een paar minuten per dag, je gedachten leert beschouwen als je beste vriend, in plaats van je grootste vijand. ‘Mindfulness voor het dagelijks leven’ is een 8-weekse Mindfulness cursus inclusief audiobestanden, video’s en dagelijkse emails. De cursus is een dagelijks stappenplan voor mensen die aan de slag willen met Mindfulness, meer rust en minder stress willen ervaren.

Tijdelijk afgeprijsd van €188,- naar €47,-
+ gratis extra mini-cursus 'Mindfulness op het werk' !

Leermethode:
Perfect slapen in 7 stappen!

Slaapdeskundige W. van de Klaauw heeft na het succes van slaapwijzer.net besloten zijn kennis en tips in boekvorm uit te brengen: Perfect slapen in 7 stappen.

Met deze 7-stappen methode leer je slaapproblemen echt op te lossen door de echte oorzaken bij de wortel aan te pakken en goed slapen weer vanzelfsprekend te maken. 

Tijdelijk afgeprijsd van €74,- naar €37,-
+ nog meer slaapverwekkende bonus !

Online programma:
Yoga Nidra

Met Yoga Nidra werk je op een systematische manier naar complete ontspanning toe. Tijdens Yoga Nidra lijkt het alsof je slaapt, maar je bewustzijn is nog actief op een dieper niveau. Je werkt naar deze staat toe d.m.v. oefeningen en visualisaties. Ontspanning die het lichaam nodig heeft om spanningen los te laten en zich te herstellen; fysiek, mentaal en emotioneel.

Met dIt online programma krijg je toegang tot 7 verschillende Yoga Nidra sessies. Extra: e-book met alle belangrijke informatie over Yoga Nidra en een yoga cursus met videomateriaal!

Tijdelijk afgeprijsd van €87,- naar €37,-
+ extra gratis e-book en yoga cursus !

E-cursus:
Blijvend Zelfvertrouwen

Zelfvertrouwen is de basis voor een gelukkig en succesvol leven.  Toch is het hebben van zelfvertrouwen niet voor iedereen vanzelfsprekend en kampen velen met gevoelens van onzekerheid. Het geheim van een sterk en blijvend zelfvertrouwen zit hem in inzicht, begrip en acceptatie.

Deze e-cursus laat je kennis maken met eenvoudige en bewezen technieken die je zelfvertrouwen doen groeien. Ze helpen je jezelf te accepteren en te waarderen, je perfectionisme en zelfkritiek los te laten. Zekerheid en kracht is waar het thuishoort: bij jou!

Tijdelijk afgeprijsd van €189,- naar €49,-
+ extra gratis bonussen !

E-cursus:
Nooit meer Zorgen of Stress

Tegenwoordig is het heel eenvoudig om je te laten meeslepen in de hektiek van het hedendaagse leven. Hierdoor hebben we vaak moeite om te ontspannen, kampen we met negatieve gevoelens en voelen we ons onrustig en nerveus.

Voel jij je regelmatig gespannen? Met deze e-cursus leer je deze spanningen los te laten en te kiezen voor een positieve kijk op het leven. Met eenvoudige, maar zeer effectieve technieken leer je piekeren, stress en angst om te zetten in positieve energie, vertrouwen en kracht!

Tijdelijk afgeprijsd van €169,- naar €59,-
+ 2 extra gratis bonussen !

E-cursus:
Betere relaties met iedereen

Overal om je heen bouw je relaties op: met je familie, vrienden, buren en collega’s. Sommige relaties lijken vanzelf te gaan, terwijl andere relaties erg veel energie kosten. Het liefst wil je makkelijk en natuurlijk contact, maar hoe krijg je dit voor elkaar?

Deze cursus biedt eenvoudige en bewezen technieken om beter te communiceren, voor jezelf op te komen en relatieproblemen op te lossen. Je leert te begrijpen wat je echt zoekt in je relaties en hoe je dat kunt krijgen. Ontdek de geheimen van gezonde, fijne en stabiele relaties!

Tijdelijk afgeprijsd van €169,- naar €59,-
+ 2 extra gratis bonussen !

Een gezonde balans in je leven begint bij jezelf

Lekker in je vel zitten, dat willen we allemaal. Maar hoe zorg je hier nou voor? Het is heel belangrijk om je prettig te voelen, want geef toe: het leven is een stuk leuker als je lekker in je vel zit. Je bent vrolijker, voelt je zelfverzekerder en je hebt zin in het leven. Toch is het niet altijd even makkelijk om lekker in je vel te zitten en dit is ook niet heel gek natuurlijk, met alle factoren die hier invloed op uitoefenen. Het belangrijkste om gelukkig te zijn is een gezonde balans in je leven. Dit begint bij jezelf, maar wij helpen je een handje

Meest recente artikelen

Sluiten